Tuotteet hakusanalla lactoferrin 95 (4)

L-Lysiini

L-Lysiini

L-Lysiini HCl, fermentoitu, paakkuuntumisenestoaine
Natriumlaktaatti

Natriumlaktaatti

on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla. Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 % Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen CAS-numero: 72-17-3 INCI: Natriumlaktaatti Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
L-Selenometioniini

L-Selenometioniini

L-Selenometioniini 0,5 %
D-Panthenoli

D-Panthenoli

D-Panthenoli tai Dexpanthenoli on B-vitamiinin esiaste ja pantoteenihapon kuuluva alkoholi. Viskositeetti on keltainen tai kirkas tuote, joka tuotetaan synteettisesti. Se on herkkä korkeille lämpötiloille ja tulisi käsitellä pH-arvolla neljästä kuuteen. D-Panthenoli liukenee helposti veteen ja etanoliin, mutta ei liukene rasvoihin ja öljyihin. Ihmisen keho muuntaa D-Panthenolin B5-vitamiiniksi. CAS-numero: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulisi säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa alkuperäispakkauksessa.